pondělí 24. května 2010

Bouřka


Před malou chvílí se nad námi přehnala dost silná bouřka.
Půda je už tak nasáklá,
že se okamžitě tvoří potůčky.
Na obrázcích je pohled z okna mé pracovny,
studovny,
trucovny
...

6 komentářů:

  1. Ahojky Ivo,

    to tedy koukám, pořádná bouřka, ještě, že jste na kopci, tedy se to tak alespoň z Tvé pracovny jeví, u nás teď dost hřmí a jsou tu samé blesky, takže čekáme taky pořádnou bouřku.

    Krásný den. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Teda to je nadělení. U nás dnes taky zabouřilo ale žádné následky naštěstí nejsou. Teď už se zase zatahuje tak uvidíme, co z toho bude.

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, ach, my sme včera cestovali k rodičom a obrázky z cesty boli všakovaké. Tam kde boli predtým polia, boli jazierka. Na jednom sa už dokonca zapáčilo labutiam, na ďalšom bocianom, ...Nuž vyvolávalo to v nás rozporuplné pocity. A všade v tých miestach bolo cítiť ohromný smrad. Navyše vysoké teploty týchto dní prilákavajú komáre. Proste mám pocit, že ľudia, ktorí boli nútení zabojovať s povodňami, si to v konečnom dôsledku "vyžerú" niekoľkonásobne:( G.

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce! Vypadá to, že jste na kopci! U nás také stále prší, ale půda zatím vodu bere! Snad už se dočkáme slunce!:o)

    OdpovědětVymazat
  5. Ivo, popravdě, už mě tyhle obrázky trochu děsí...V neděli kolem nás vyplavila bouřka několik vesnic. Už by se to počasí mohlo trochu uklidnit!
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Hei Iva!

    What a storm, I hope a sunnydays in your place.
    Hugs, Lennu

    OdpovědětVymazat

Seznam blogů

Pravidelní čtenáři

O mně

Moje fotka
Jmenuji se Iva a mám ráda všechno krásné, ať jde o maličkosti - krásný hrníček nebo o nádherný nábytek - kredenc po babičce anebo o upravenou zahradu. Vždy záleží na lidech, kteří tuto krásu vytvářejí a hlavně pro koho. Moje rodina není velká, mám už dvě dospělé děti a dva pejsky a jednoho hodného manžela, který sdílí mé nápady. marakovaiva@seznam.cz